Van den IJssel logo

Custom made

Ben je op zoek naar kleding die niemand anders heeft? Met de custom made kleding van Van den IJssel kun je echt álle kanten op. Je eigen ontwerp, PMS kleuren van de eigen huisstijl en zelfs je eigen stijlelementen kunnen wij terug laten komen in de kleding. Van het kiezen van een bepaalde knoop tot het bepalen van de textielsoort, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met de custom made service van Van den IJssel Bedrijfskleding worden al je wensen meegenomen in het ontwerp. Lees hier hoe dit proces in 8 stappen verloopt.

Stap 1

Eerste gesprek

Wij starten samen een meeting om te achterhalen wat je behoefte en wensen zijn. Zo weten wij wat je belangrijk vindt en kunnen wij dit meenemen in de eerste ontwerpen. Je wordt uitgenodigd bij ons op locatie, waarbij wij een ruime showroom tot onze beschikking hebben met vele samples en voorbeelden.

Custom made stap 1 eerste gesprek
Verschillende keuzes custom made kleding in werktekening Lomans.
Stap 2

Aanlevering werktekeningen

Al de wensen en behoefte zijn meegenomen in onze werktekeningen. Zo krijg je een visueel beeld hoe het eruit zal komen te zien. Er worden door ons meerdere tekeningen gemaakt. Zo zie je meerdere mogelijkheden en kun je hier een keuze uit maken. In deze tekeningen staan ook de stofsoort, bewerking en fournituren naar de wensen beschreven.

Stap 3

Draagtest

Voordat je kunt beslissen over bepaalde kledingstukken, wil je deze natuurlijk eerst zelf passen. Door de draagtest heb je de mogelijkheid om de verschillende kledingstukken uit de werktekeningen te passen. Zo kun jijzelf beoordelen of de kleding voldoet aan al uw wensen en welke optie het beste is voor jou.

Verschillende kleding op een rek voor de draagtest van custom made kleding.
offertegesprek custom made stap 4
Stap 4

Offerte

Na de draagtest geef je akkoord op de werktekening en wordt een persoonlijke offerte opgemaakt. In een vervolggesprek wordt deze offerte met je besproken en volledig toegelicht. 

Stap 5

Labdips

Na goedkeuring van de offerte leveren wij labdips aan. Hierbij geef je akkoord op elke keuze die je gemaakt hebt op jou custom made kleding. Van de speciale bedrukkingen tot kleur van de knoopjes, alles wordt besproken. In deze stap is het van belang dat er goed naar de labdips wordt gekeken, omdat hierna de stofkleur van de kleding wordt geverfd. Deze geverfde stofkleur kan na deze stap niet meer worden gewijzigd.

Verschillende kleuren lapdip voor de custom made kleding.
implementatie bedrijfskleding pakket
Stap 6

Totaal sample

Voordat de officiële productie begint, leveren wij één totaal sample. Hier leveren wij je het uiteindelijke ontwerp van al de gekozen custom made producten en is het mogelijk de aller laatste veranderingen door te voeren.

sTAP 7

Officiële productie

Bij goedkeuring van de totale samples, zal de officiële productie worden gestart. De projectmanagers zullen deze productie nauwlettend in de gaten houden om te controleren of alles op tijd en naar verwachting loopt.

Magazijn Van den IJssel Bedrijfskleding
Stap 8

Levering producten

Alle gewenste kleding wordt geproduceerd door een van onze partners en in ons magazijn geleverd. Bij ons op locatie voeren wij nog een kwaliteitscontrole uit. Na deze controle zullen wij zo spoedig mogelijk leveren op de gewenste locatie.
Ook bieden wij de mogelijkheid je voorraad te beheren. Hierdoor hoef je niet meer kleding op te slaan dan nodig is en kunnen wij bij de volgende levering direct en snel leveren.

Online configurator

 

Onze online configurator is een handig hulpmiddel bij de bepaling van de kleurkeuze van de nieuwe bedrijfskleding. In deze configurator kun je online kleuren selecteren en een ontwerp maken. Enthousiast geworden over uw ontwerp? Vraag direct een offerte aan!

Meer weten over custom made bedrijfskleding?

Heeft u vragen? Plan een adviesgesprek of neem contact met ons op!

Ruben Borst

Commercieel Directeur