Van den IJssel logo

Custom made

Bent u op zoek naar kleding die niemand anders heeft? Met de custom made kleding van Van den IJssel kunt u echt álle kanten op. Uw eigen ontwerp, PMS kleuren van uw huisstijl en zelfs uw eigen stijlelementen kunnen wij terug laten komen in de kleding. Van het kiezen van een bepaalde knoop tot het bepalen van de textielsoort, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met de custom made service van Van den IJssel Bedrijfskleding worden al uw wensen meegenomen in het ontwerp. Lees hier hoe dit proces in 8 stappen verloopt.

Stap 1

Eerste gesprek

Wij starten samen een meeting om te achterhalen wat uw behoefte en wensen zijn. Zo weten wij wat u belangrijk vindt en kunnen wij dit meenemen in de eerste ontwerpen. U wordt uitgenodigd bij ons op locatie, waarbij wij een ruime showroom tot onze beschikking hebben met vele samples en voorbeelden.

Custom made stap 1 eerste gesprek
Verschillende keuzes custom made kleding in werktekening Lomans.
Stap 2

Aanlevering werktekeningen

Al uw wensen en behoefte zijn meegenomen in onze werktekeningen. Zo krijgt u een visueel beeld hoe het eruit zal komen te zien. Er worden door ons meerdere tekeningen gemaakt. Zo ziet u meerdere mogelijkheden en kunt u hier een keuze uit maken. In deze tekeningen staan ook de stofsoort, bewerking en fournituren naar uw wensen beschreven.

Stap 3

Draagtest

Voordat u kunt beslissen over bepaalde kledingstukken, wilt u deze natuurlijk eerst zelf passen. Door de draagtest heeft u de mogelijkheid om de verschillende kledingstukken uit de werktekeningen te passen. Zo kunt u zelf beoordelen of de kleding voldoet aan al uw wensen en welke optie het beste is voor u.

Verschillende kleding op een rek voor de draagtest van custom made kleding.
offertegesprek custom made stap 4
Stap 4

Offerte

Na de draagtest geeft u akkoord op de werktekening en wordt een persoonlijke offerte opgemaakt. In een vervolggesprek wordt deze offerte met u besproken en volledig toegelicht. 

Stap 5

Labdips

Na goedkeuring van de offerte leveren wij lapbdips aan. Hierbij geeft u akkoord op elke keuze die u gemaakt heeft op uw custom made kleding. Van uw speciale bedrukkingen tot kleur van de knoopjes, alles wordt besproken. In deze stap is het van belang dat er goed naar de lapdips wordt gekeken, omdat hierna de stofkleur van de kleding wordt geverfd. Deze geverfde stofkleur kan na deze stap niet meer worden gewijzigd.

Verschillende kleuren lapdip voor de custom made kleding.
Stap 6

Totaal sample

Voordat de officiële productie begint, leveren wij één totaal sample. Hier leveren wij u het uiteindelijke ontwerp van al uw gekozen custom made producten en kunt u nog de aller laatste veranderingen doorvoeren.

sTAP 7

Officiële productie

Bij goedkeuring van de totale samples, zal de officiële productie worden gestart. De projectmanagers zullen deze productie nauwlettend in de gaten houden om te controleren of alles op tijd en naar verwachting loopt.

Magazijn Van den IJssel Bedrijfskleding
Stap 8

Levering producten

Alle gewenste kleding wordt geproduceerd door een van onze partners en in ons magazijn geleverd. Bij ons op locatie hebben voeren wij nog een kwaliteitscontrole uit. Na deze controle zullen wij zo spoedig mogelijk leveren bij u op locatie.
Ook bieden wij de mogelijkheid uw voorraad te beheren. Hierdoor hoeft u niet meer kleding op te slaan dan nodig en kunnen wij bij de volgende levering direct en snel leveren.

Online configurator

 

 Onze online configurator is een handig hulpmiddel bij de bepaling van de kleurkeuze van uw nieuwe bedrijfskleding. In deze configurator kunt u online kleuren selecteren en een ontwerp maken. Enthousiast geworden over uw ontwerp? Vraag direct een offerte aan!

Meer weten over custom made bedrijfskleding?

Heeft u vragen? Plan een adviesgesprek of neem contact met ons op!

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.