Deze maand in de actie


We starten de nieuwe maand weer met een nieuwe actie! Dit keer hebben we nieuwe werkbroeken met 4-way stretch (lang en kort), veiligheidsvesten en cordura werksokken in de aanbieding.

 

Stretch werkbroek

Nieuw in onze collectie: een lichtgewicht werkbroek in 4-way stretchmateriaal. De comfortabele broek is versterkt met ripstop stretch en is volledig uitgerust met zakken die zowel geschikt zijn voor ambachtslieden als voor servicemedewerkers. Gewicht: 205 g/m². Ripstop stretchstof: 250 g/m². De broek is verkrijgbaar in een lange en korte variant en is OEKO-TEX® gecertificeerd. Actieprijs: € 69,15 voor een lang model en € 55,50 voor de korte werkbroek (exclusief btw).

 

Veiligheidsvest

Het veiligheidsvest is verkrijgbaar in vier kleuren. Het vest is voorzien van een ID houder, radiolus en meerdere functionele zakken. Actieprijs: € 7,65 per stuk (exclusief btw).

 

Cordura werksokken

Cordura sok met elastisch boord, past zich om elk type beenomvang aan en garandeert optimaal draagcomfort, het anatomisch voorgevormde voetbed is afgestemd op de rechter- en linkervoet en gegarandeerd een optimaal pas- en draagcomfort. Maten: 39 t/m 50. Actieprijs € 5,99 per paar (exclusief btw). 

 

Heeft u vragen over deze producten of ontvangt u graag advies? Neem contact op met één van onze medewerkers of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.


Terug naar nieuws
Privacy statement | Ontwerp, tekst en realisatie door NOBEARS.