Een veilige werkomgeving


Het zijn ingewikkelde tijden door het coronavirus en het is belangrijk om passende maatregelen te nemen. Dit vraagt om slimme oplossingen, ook op het werk. Hoe richt u uw organisatie in deze 1,5 meter economie in? Het is van belang dat elk gebouw of elke werkplek veilig wordt ingericht. Bij Van den IJssel bedrijfskleding denken we graag met u mee en kunnen wij u helpen met diverse artikelen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Wist u dat wij verschillende producten verkopen die bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving? Zoals FFP2 mondmaskers, medische mondmaskers type II, desinfecterende handgel, alcoholspray, telefoon & tablet cleaner, glas & interieur cleaner, handzeep, disposable overalls, disposable handschoenen, veiligheidsbrillen en afzetlint. Met deze producten creëert u eenvoudig bewustzijn onder uw personeel en bezoekers.

Bij Van den IJssel bedrijfskleding zijn we gespecialiseerd in bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM's. Het is belangrijk om drie thema's op orde te hebben, namelijk bescherming, hygiëne en afstand. Wilt u weer veilig aan het werk? Wij helpen u graag!


Terug naar nieuws
Privacy statement | Ontwerp, tekst en realisatie door NOBEARS.