Ieder land een persoonlijke klantenshop


Van generatie op generatie heeft Fullwood Packo oplossingen ontworpen om sneller, betrouwbaarder en efficiënter te kunnen melken. In het melkconcept van Fullwood Packo staat de koe centraal. Gezonde koeien die zich rustig en prettig voelen zorgen volgens Fullwood Packo voor gelukkige veehouders met een goed rendement. Fullwood Packo heeft nu bedrijven over de hele wereld, onder andere in België, Tsjechië, Frankrijk, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en meer. Deze landen bestellen de kleding via onze gepersonaliseerde klantenshop.

Fullwood Packo neemt een heel divers kledingpakket bij ons af. Wij leveren o.a. de kleding voor de engineers en de farmers. Ook leveren wij representatieve kleding en kleding voor hun evenementen. Daarbij hebben wij speciaal voor Fullwood Packo een custom-made overall laten produceren in hun huisstijl die voldoet aan de door hun gestelde eisen en wensen.

Heeft u interesse in custom-made kleding? Neem contact op met één van onze specialisten via info@vandenijssel.com of via 030-6865003.


Terug naar nieuws
Privacy statement | Ontwerp, tekst en realisatie door NOBEARS.