Samenwerking: De Klok Logistics - Transportbedrijf Van Vliet


Wij zijn erg blij om Van Vliet Transport en De Klok Logistics welkom te heten. Van Vliet Transport en De Klok Logistics zijn zusterbedrijven van elkaar. Gezamenlijk is er de beschikking over een opslagcapaciteit van meer dan 120.000 m2 verdeeld over diverse locaties in Nederland (Regio Vianen, Nijmegen en Venray), allen aangesloten op een gedeeld ICT platform.

Pieta Bekers vertelt over de samenwerking met Van den IJssel Bedrijfskleding: “Van Vliet Transport werkte al enige jaren heel goed samen met Van den IJssel. Zij verzorgden het totale bedrijfskleding pakket voor Van Vliet Transport. In juli 2017 zijn Van Vliet Transport en De Klok Logistics zusterbedrijven geworden. Kort daarna zijn zij overgestapt op een andere kledingleverancier.

De Klok Logistics had voorheen een andere leverancier en na de overname in juli 2017 zijn Van Vliet en De Klok Logistics samen overgestapt op een andere kledingleverancier. Dat verliep in aanvang redelijk goed. Uiteindelijk paste het verschil in werkmethodiek van de andere kledingleverancier zowel Van Vliet Transport als De Klok Logistics niet meer. Wij zijn in die tussentijd contact blijven houden met Van de IJssel Bedrijfskleding. Dat maakte de drempel om weer terug te gaan een stuk lager. In 2020 zijn beide bedrijven weer in gesprek gegaan over een mogelijke samenwerking. Beide partijen zijn weer in een goede overeenstemming en harmonie gaan samenwerken om een goed en mooi kledingpakket voor zowel Van Vliet Transport als De Klok Logistics samen te stellen.”

Op naar een mooie en langdurige samenwerking!

Wilt u meer weten over De Klok Logistics of Van Vliet Transport? Check de websites van beide bedrijven hier: https://www.dkl.nl/ en https://www.vanvliettransport.nl/


Terug naar nieuws
Privacy statement | Ontwerp, tekst en realisatie door NOBEARS.