Samenwerking: ID-Logistics


Op 30 juni 2021 is de samenwerking tussen ID-Logistics en Van den IJssel Bedrijfskleding officieel vastgelegd door Marco van Walraven en Jeroen Terlingen. Van den IJssel is erg blij met deze nieuwe klant. Zeker ook omdat ID-Logistics een groeiend bedrijf is in de logistieke wereld.

Alle vestigingen in Nederland en ook de vestigingen in België worden volledig voorzien van Bedrijfskleding, Veiligheidsschoenen en PBM's. De medewerkers van ID-Logistics kunnen via een custom-made klantenshop kleding en schoenen bestellen en thuis laten afleveren (indien gewenst). We zijn bij alle vestigingen van ID-Logistics op locatie geweest om de medewerkers tijdens het passen te voorzien van advies.
 
Om ID-Logistics compleet te ontzorgen, houden wij de special made kleding op voorraad in ons magazijn. De veiligheidsschoenen die wij mogen leveren zijn kwalitatief hoogwaardige schoenen zodat de medewerkers een goed comfort ervaren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. ID-Logistics heeft +- 1000 medewerkers die allemaal veiligheidsschoenen dragen. Door de diverse pasvormen is er voor iedere medewerker een passende schoen gevonden.
 
ID-Logistics heeft een vast contactpersoon op onze binnendienst voor de operationele vragen en een vast contactpersoon (accountmanager) voor strategische zaken. Op deze manier houden we het contact persoonlijk, dit is iets wat in de kernwaarden van Van den IJssel zeker aanwezig is. Vanuit Van den IJssel hebben we de samenwerking met ID-Logistics als zeer prettig ervaren. Wij hopen op een mooie samenwerking en willen ID-Logistics bedanken voor het vertrouwen in Van de IJssel Bedrijfskleding.
 

Terug naar nieuws
Privacy statement | Ontwerp, tekst en realisatie door NOBEARS.