Aanbesteding/
tender

Op zoek naar een betrouwbare partner die voldoet aan het totaalpakket? Van den IJssel Bedrijfskleding biedt de kwaliteit en expertise waar je naar op zoek bent. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende totaalleverancier van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM in Nederland.

Onze innovatieve oplossingen en op maat gemaakte services voldoen aan de hoogste normen. Wij begrijpen dat elke tender uniek is en leveren naast bedrijfskleding die perfect aansluit op je wensen, ook een uitgebreid rapport over onze productie en duurzame bedrijfsvoering. 

Neem contact op met onze aanbestedingsspecialist en ontdek waarom je ons absoluut aan tafel wil hebben. 

handdruk voor een geslaagde samenwerking

Van den IJssel Bedrijfskleding heeft een sterke staat van dienst in het winnen van aanbestedingen. Onze klantgerichte aanpak en hoge kwaliteitseisen zorgen voor tevreden partners, zoals gemeenten en landelijk bekende bedrijven. Wij leveren oplossingen die aan alle eisen voldoen, altijd op tijd en binnen budget.

Bekijk hieronder een selectie van bedrijven waarmee we succesvol samenwerken. Neem contact op met onze aanbestedingsspecialist om te ontdekken hoe wij uw project tot een succes kunnen maken.

Neem contact op met de aanbestedings-
specialist

Ruben Borst

Commercieel Directeur