Klantportaal

Snel en gemakkelijk bedrijfskleding bestellen. Het online klantportaal is een omgeving waarin u eenvoudig de door u uitgekozen werkkleding kunt bestellen. De gepersonaliseerde werkkleding staat ingeladen in het klantenportaal voor u klaar om te bestellen. Het systeem is volledig naar wens in te richten. Zelfs persoonsgebonden maatafwijkingen zijn mogelijk om in te voeren. Als werkgever bepaalt u welke kleding in het online portaal kan worden afgenomen.

Gemakkelijk bestellen

Het is mogelijk dat u zelf de nodige kleding invoert op naam per werknemer. Liever dit werk uit handen geven? U kunt iemand bevoegd stellen om de werkkleding per persoon in te voeren. Of u kunt werknemers zelf bestellingen laten plaatsen in hun eigen omgeving. Aan de hand van een maximaal aantal punten of euro’s is het mogelijk te bepalen hoeveel kledingstukken, paren schoenen en/of PBM een werknemer af mag nemen. Afrekenen kan door punten in te leveren of door te betalen met IDEAL. Medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal hebben de mogelijkheid om het systeem in van de 9 aangeboden talen te bedienen. U bepaalt welke producten in het klantportaal te bestellen zijn en welke werknemers mogen bestellen. Het online klantportaal is 24/7 toegankelijk en invoeren neemt niet veel tijd in beslag. 

Een geheel eigen omgeving

Het online klantportaal is geheel te personaliseren naar uw huisstijl. Nadat uw online klantenomgeving is aangemaakt, neemt onze enthousiaste binnendienst u graag mee in een korte telefonische introductie. Wel zo persoonlijk en bij eventuele vragen wordt u direct geholpen. Het systeem is erg handig in gebruik en volop in ontwikkeling. Zo bent u meteen op de hoogte van de nieuwste toepassingen. 

Persoonlijk bestelportaal Van den IJssel Bedrijfskleding.

Voordelen van een eigen klantportaal

Samenwerking EC Manage

Het unieke klantenportaal hebben we in samenwerking met EC Manage opgezet. Dit is dé meest geavanceerde speler op het gebied van kleding management systemen. In dit filmpje leggen we kort uit wat onze samenwerking met EC manage inhoudt. 

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.