Klantportaal

Snel en gemakkelijk bedrijfskleding bestellen. Het klantportaal is een omgeving waarin je eenvoudig de door jou uitgekozen (gepersonaliseerde) werkkleding kunt bestellen. Het systeem is volledig naar wens in te richten. Zelfs persoonsgebonden maatafwijkingen zijn mogelijk om in te voeren.
Laptop met klantenportaal van Hoppenbrouwers.

Gemakkelijk bestellen

Je kan iemand bevoegd stellen om de werkkleding per persoon in te voeren of je kunt werknemers zelf bestellingen laten plaatsen in hun eigen omgeving. Aan de hand van een maximaal aantal punten of euro’s is het mogelijk te bepalen hoeveel kledingstukken, paren schoenen en/of PBM een werknemer af mag nemen. 

Afrekenen kan door punten in te leveren of door te betalen met IDEAL. Medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal hebben de mogelijkheid om het systeem in één van de 9 aangeboden talen te bedienen. Jij bepaalt welke producten in het klantportaal te bestellen zijn en welke werknemers mogen bestellen. Het online klantportaal is 24/7 toegankelijk en invoeren neemt niet veel tijd in beslag. 

NIEUW: Koppeling met de online paskamer.

Een geheel eigen omgeving

Het online klantportaal is geheel te personaliseren naar jouw huisstijl. Nadat je online klantenomgeving is aangemaakt, neemt onze enthousiaste binnendienst je graag mee in een korte telefonische introductie. Wel zo persoonlijk en bij eventuele vragen wordt je direct geholpen. Het systeem is erg handig in gebruik en volop in ontwikkeling. Zo ben je meteen op de hoogte van de nieuwste toepassingen. 

Online paskamer koppelen persoonlijk bestelportaal Van den IJssel Bedrijfskleding.

Voordelen van een eigen klantportaal

Samenwerking EC Manage

Het unieke klantenportaal hebben we in samenwerking met EC Manage opgezet. Dit is dé meest geavanceerde speler op het gebied van kleding management systemen. In dit filmpje leggen we kort uit wat onze samenwerking met EC manage inhoudt. 

Meer weten over
ons klantportaal?