Bedrijfskleding

Dé totaalleverancier met de focus op persoonlijk contact, innovatie en duurzaam ondernemen. Persoonlijk contact vormt de kern van elke klantinteractie. Innovatie is de basis in ons DNA, met constant streven naar verbetering en vernieuwing. Met elke verbetering en vernieuwing houden wij rekening met mens en milieu. Met onze focus op persoonlijk contact, innovatie en duurzaam ondernemen bieden wij meer dan alleen gepersonaliseerde bedrijfskleding. Wij richten ons op een partnerschap gebaseerd op vertrouwen en betrokkenheid.

Bedrijfskleding

Jouw bedrijfskleding, onze zorg

Wij begrijpen dat bedrijfskleding niet alleen een uniform is, maar een essentieel onderdeel van de bedrijfsidentiteit en werkomgeving. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw team zich niet alleen beschermd voelt, maar ook zelfverzekerd en representatief. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige bedrijfskleding, werkschoenen en PBM streven we ernaar om aan alle eisen te voldoen. 

Is je team werkzaam in de bouw, horeca, zorg of een andere sector? Onze ervaren professionals luisteren naar jouw specifieke behoeften en adviseren je over de beste oplossingen op maat. Of het nu gaat om duurzaamheid, functionaliteit of stijl, bij ons is de tevredenheid van je team de hoogste prioriteit. Bespaar tijd en moeite, laat ons voor je team zorgen. 

Voorbeeld van het werkproces midden in het implementatieplan.

Implementatie van bedrijfskleding

Ontzorgen, dat is waar wij sterk in zijn en ons in onderscheiden. Het aanschaffen van een geheel nieuw bedrijfskledingpakket, veiligheidsschoenen en PBM is de eerste stap en dan begint het pas. Hoe zorg je ervoor dat iedereen kleding en spullen ontvangt zonder dat er iets mis gaat?

Het antwoord op die vraag is dat wij alles uit handen nemen door te werken vanuit onze ervaring. Wij werken volgens een op maat gemaakt implementatieplan zodat de overgang naar een ander kledingpakket soepel verloopt.

Diensten

Custom made bedrijfskleding

Bedrijfskleding hebben die echt niemand heeft? Dan is custom made bedrijfskleding de oplossing. Stijlvol en elegant, volledig naar wens aangepast. Zo laten we naast bedrijfslogo’s, ook de kleuren van huisstijl en stijlelementen volledig terugkomen in de bedrijfskleding.

Refurbished bedrijfskleding

Refurbished bedrijfskleding is kleding dat prima nog een keer mee kan. Door een grondige reiniging en de nodige herstelwerkzaamheden, zorgen wij dat bedrijfskleding er weer als nieuw uit ziet. De bedrijfskleding krijgt een tweede ‘leven’. Het initiatief draagt bij aan een duurzamere toekomst omdat de textielafvalberg wordt verminderd. Een bijkomend voordeel is dat refurbished bedrijfskleding tegen lagere prijzen wordt aangeboden dan nieuwe bedrijfskleding. En dat zonder in te leveren op kwaliteit!

Refurbished bedrijfskleding

Bekijk de online etalage

Hier vindt je een greep uit ons assortiment van duurzame bedrijfskleding, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM. Hier vindt je de best verkochte producten en zie je hoe jouw logo op je bedrijfskleding staat. Vraag eenvoudig een offerte aan via de online etalage. Wij geven je vervolgens een prijs op maat. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Meer weten over bedrijfskleding?

Jeroen Terlingen

Teamleider Sales & Key Accountmanager