Personaliseren

Herkenbaar zijn voor uw klanten en relaties. Dat is wat werkkleding kan doen. Het bekende visitekaartje van uw bedrijf bestaat niet alleen uit bedrijfskleding zelf. Het wordt pas echt herkenbaar met een uniek logo. Personaliseren zorgt voor éénheid. Uw medewerkers voelen zich onderdeel van een team.

Het voordeel van Van den IJssel als uw leverancier, is dat wij de mogelijkheden tot personaliseren in eigen beheer hebben en dus snel voor u kunnen schakelen. Dagelijks voorzien wij grote aantallen bedrijfskleding van logo’s door onze eigen drukkerij en borduurderij. Afwijkende maten of speciale wensen? Ons intern naaiatelier maakt uw bedrijfskleding volledig op maat. Door het borduren of bedrukken van bedrijfskleding kunt u een belastingvoordeel krijgen. Meer weten? Lees hier meer.

foto van bedrukken bedrijfskleding

Bedrijfskleding bedrukken

Het bedrukken van bedrijfskleding heeft het grote voordeel dat zo goed als alle ontwerpen mogelijk zijn. Buiten de bedrijfsnaam of logo’s is het ook mogelijk om een slogan, afbeelding of telefoonnummer te laten drukken. Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden.

Onze drukkerij maakt gebruik van een pers met hoge druk en hoge temperatuur. De transfers zijn wasbaar en slijtvast. Het grote voordeel hiervan is dat deze transfers 2 jaar houdbaar zijn en na 2 jaar nog net zo goed zijn als net na productie. Daarnaast zijn deze transfers goedgekeurd volgens Öko-Tex standaard 100.

 

 

Kwaliteitseisen

Eco Quality is de overkoepelende term voor onze eigen kwaliteitscontrole in combinatie met onze milieutestvereisten voor klanten. EQ laat zien dat onze warmteoverdrachten voldoen aan de gestelde milieueisen door een aantal van ‘s werelds grootste fabrikanten van sport-, kinder- en werkkleding. Milieugevaarlijke stoffen sluiten wij altijd uit onze productie en het eindproduct. De apparatuur die wij gebruiken is van Perma Press. Dit merk heeft een nultolerantie voor kwaliteitsgebreken. Als klant kunt u er dus zeker van zijn dat u koopt bij een klimaat slimme onderneming zonder kwaliteitsverlies in bedrukte bedrijfskleding.

Eenvoudig bijbestellen

Wanneer er meer transfers besteld worden, kunnen wij deze voor u kosteloos op voorraad houden. Een groot voordeel hiervan is dat wij sneller kunnen leveren bij vervolgbestellingen. Wij adviseren dit vaak bij grote organisaties of klanten die een grote groei doormaken.

Bedrijfskleding borduren

Borduren is een bewerking met naald en draad direct op de kleding. Het is de duurzaamste manier van personaliseren. Het borduren van uw bedrijfslogo of –naam zorgt voor een professionele, chique uitstraling.

Al onze borduurgaren zijn gemaakt van natuurlijke sterke, gladde en biologisch afbreekbare TENCEL Lyocell-vezels met een eersteklas zijdezachte, matte afwerking. Deze nieuwe garen zijn niet alleen vederlicht op de huid, het is ook nog eens verantwoord geproduceerd. De garen zijn voornamelijk gemaakt van de pulp uit eucalyptus hout. Dit garen kleur sneller dan katoen waardoor er veel minder verf nodig is in het kleuring proces. Het productieproces maakt gebruik van technologieën en grondstoffen die het milieu respecteren. Dit is een verantwoorde manier van borduren met een zeer hoge kwaliteit.

 

Aan de hand van een digitale werktekening van het ontwerp, kunnen wij een borduring aanbrengen op zowel werkkleding als representatieve kleding. Vooral bij kostuums en overhemden geeft een borduring een extra professionele uitstraling. Alle borduringen beschikken over versteviging en scheurvlies om de borduring zo lang mogelijk mee te laten gaan. Uw ontwerp is geen probleem voor ons! Wij beschikken in ons magazijn over 1680 klossen garen in verschillende kleurschakeringen. Zo kunnen wij aan bijna elke kleur voldoen. In onze borduurderij staan 3 achtkoppige borduurmachines waarmee wij snel en efficiënt kunnen borduren.

Eerst zien, dan geloven?

Zo denken wij er ook over! Voor elk nieuwe ontwerp wordt door ons een sample aangeleverd. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw uitgekozen personalisatie eruit komt te zien. Wij personaliseren nooit zonder uw persoonlijke goedkeuring.

verschillende kleuren borduurgaren in het naaiatelier bij Van den IJssel.

Naaiatelier

Naast de uitstraling van de bedrijfskleding, is het comfort ook erg belangrijk. Medewerkers voelen zich goed in comfortabele werkkleding. Van den IJssel levert de producten in de perfecte maat voor iedere medewerker. In ons eigen professionele naaiatelier kunnen aanpassingen gedaan worden naar wens van de drager. Onze experts met kennis en ervaring helpen u hierin graag.

Op de werkvloer kan er altijd wat mis gaan waardoor er kleding kapot gaat. Vaak kan deze kleding nog wel gemaakt worden. In ons naaiatelier hebben de klanten ook de mogelijkheid om deze kleding te laten repareren. Zo gaat de aangekochte kleding nog langer mee. Wel zo duurzaam! Naast kapotte kleding wordt er ook in ons naaiatelier broeken en mouwen ingekort om de perfecte pasvorm te kunnen garanderen.

Mochten uw werknemers persoonlijke vermakingen hebben, dan worden deze door ons opgeslagen in uw persoonlijke online bestelportaal. Bij de volgende bestelling wordt hier automatisch rekening mee gehouden en worden deze producten meteen vermaakt. Het grote voordeel hiervan is dat u hier geen omkijken naar heeft.

Mochten bepaalde medewerkers persoonlijke vermakingen hebben, dan worden deze door ons opgeslagen in uw persoonlijke online bestelportaal. Bij de volgende bestelling wordt hier automatisch rekening mee gehouden en worden deze producten meteen vermaakt. Het grote voordeel hiervan is dat u hier geen omkijken naar heeft.

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Portret Claudia van Batenburg

Claudia van Batenburg

Productiemedewerker
Portret Simona Albu

Simona Albu

Medewerker Borduren
Portret Daan Hildebrand

Daan Hildebrand

Medewerker Borduren
Portret Levi van Delft

Levi van Delft

Medewerker Borduren

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.