Personaliseren

Werkkleding is het visitekaartje van uw bedrijf. Het wordt pas echt herkenbaar met een uniek logo. Personaliseren zorgt voor een éénheid en uw medewerkers voelen zich onderdeel van het team. Wij hebben het personaliseren in eigen beheer, snel schakelen is geen probleem.

Bedrukken

  • Logo
  • Bedrijfsnaam
  • Slogan
  • Afbeelding
  • Telefoonnummer


De transfers hebben een levensduur van twee jaar. Ze behouden dezelfde kwaliteit als wanneer ze net bedrukt zijn. 

Eco Quality is de overkoepelende term voor onze eigen kwaliteitscontrole in combinatie met onze milieutestvereisten voor klanten. EQ laat zien dat onze warmteoverdrachten voldoen aan de gestelde milieueisen door een aantal van ‘s werelds grootste fabrikanten van sport-, kinder- en werkkleding. Milieugevaarlijke stoffen sluiten wij altijd uit onze productie en het eindproduct. De apparatuur die wij gebruiken is van Perma Press. Dit merk heeft een nultolerantie voor kwaliteitsgebreken. Als klant kunt u er dus zeker van zijn dat u koopt bij een klimaat slimme onderneming zonder kwaliteitsverlies in bedrukte bedrijfskleding.

Daarnaast zijn deze transfers goedgekeurd volgens Öeko-Tex standaard 100.

foto van bedrukken bedrijfskleding

Eenvoudig bijbestellen

Wanneer er meer transfers besteld worden, kunnen wij deze voor u kosteloos op voorraad houden. Een groot voordeel hiervan is dat wij sneller kunnen leveren bij vervolgbestellingen. Wij adviseren dit vaak bij grote organisaties of klanten die een grote groei doormaken.

Borduren

Al onze borduurgaren zijn gemaakt van sterke, gladde en biologisch afbreekbare TENCEL Lyocell-vezels met een eersteklas zijdezachte, matte afwerking. Deze garen zijn niet alleen vederlicht op de huid, het is ook nog eens verantwoord geproduceerd.

 

De garen zijn voornamelijk gemaakt van pulp uit eucalyptus hout. Ook tijdens het productieproces word gebruik gemaakt van grondstoffen die het milieu respecteren. Dit is een verantwoorde manier van borduren met een zeer hoge kwaliteit. 

 

Wij hebben 24 borduurmachines om een snelle productie te draaien. Daarnaast wij beschikken over 1680 klossen garen in verschillende kleurschakeringen. Zo kunnen wij aan bijna elke kleur voldoen. Alle borduringen beschikken over versteviging en scheurvlies om de borduring zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Belasting voordeel

Loop belastingvoordeel niet mis! Vergeet niet dat door het laten borduren of bedrukken van werkkleding, er een belastingvoordeel kan ontstaan. Meer weten? Lees hier meer.

Naaiatelier

Naast een professionele uitstraling is comfort van essentieel belang bij bedrijfskleding. Wij zorgen voor perfect passende kleding, aangepast in ons eigen naaiatelier naar de wensen van de drager. Onze ervaren experts staan klaar om u te helpen.

Op de werkvloer gaat er wel eens wat mis, waardoor kleding beschadig raakt. Wij bieden in ons naaiatelier de mogelijkheid om deze kleding te repareren, waardoor de levensduur wordt verlengd.  Wel zo duurzaam! Daarnaast passen we in het atelier ook broeken en mouwen aan voor de perfecte pasvorm.

 

Individuele aanpassingen voor uw werknemers worden opgeslagen in uw persoonlijke online bestelportaal. Bij de volgende bestelling worden deze automatisch verwerkt, daardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

verschillende kleuren borduurgaren in het naaiatelier bij Van den IJssel.

Eerst zien, dan geloven?

Zo denken wij er ook over! Voor elk nieuwe ontwerp wordt door ons een sample aangeleverd. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe de door jou uitgekozen personalisatie eruit komt te zien. Wij personaliseren nooit zonder jouw persoonlijke goedkeuring.

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Portret Claudia van Batenburg

Claudia van Batenburg

Productiemedewerker
Portret Simona Albu

Simona Albu

Medewerker Borduren
Portret Levi van Delft

Levi van Delft

Medewerker Borduren

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.