Custom Made

Van het kiezen van een bepaalde knoop tot het bepalen van de textielsoort, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met de custom made service van Van den IJssel Bedrijfskleding worden al je wensen meegenomen in het ontwerp. Lees hier hoe dit proces in 8 stappen verloopt.

Van het kiezen van een bepaalde knoop tot het bepalen van de textielsoort, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met de custom made service van Van den IJssel Bedrijfskleding worden al je wensen meegenomen in het ontwerp. Lees hier hoe het custom made proces in 8 stappen verloopt.

Stap 1

Eerste gesprek

Wij starten samen een meeting om te achterhalen wat je behoefte en wensen zijn. Zo weten wij wat je belangrijk vindt en kunnen wij dit meenemen in de eerste ontwerpen. Je wordt uitgenodigd bij ons op locatie, waarbij wij een ruime showroom tot onze beschikking hebben met vele samples en voorbeelden.

Custom made stap 1 eerste gesprek
Verschillende keuzes custom made kleding in werktekening Lomans.

Stap 2

Aanlevering werktekeningen

Al de wensen en behoefte zijn meegenomen in onze werktekeningen. Zo krijg je een visueel beeld hoe het eruit zal komen te zien. Er worden door ons meerdere tekeningen gemaakt. Zo zie je meerdere mogelijkheden en kun je hier een keuze uit maken. In deze tekeningen staan ook de stofsoort, bewerking en fournituren naar de wensen beschreven.

Stap 3

Draagtest

Voordat je kunt beslissen over bepaalde kledingstukken, wil je deze natuurlijk eerst zelf passen. Door de draagtest heb je de mogelijkheid om de verschillende kledingstukken uit de werktekeningen te passen. Zo kun jijzelf beoordelen of de kleding voldoet aan al uw wensen en welke optie het beste is voor jou.

Verschillende kleding op een rek voor de draagtest van custom made kleding.
offertegesprek custom made stap 4

Stap 4

Offerte

Na de draagtest geef je akkoord op de werktekening en wordt een persoonlijke offerte opgemaakt. In een vervolggesprek wordt deze offerte met je besproken en volledig toegelicht. 

Stap 5

Labdips

Na goedkeuring van de offerte leveren wij labdips aan. Hierbij geef je akkoord op elke keuze die je gemaakt hebt op jou custom made kleding. Van de speciale bedrukkingen tot kleur van de knoopjes, alles wordt besproken. In deze stap is het van belang dat er goed naar de labdips wordt gekeken, omdat hierna de stofkleur van de kleding wordt geverfd. Deze geverfde stofkleur kan na deze stap niet meer worden gewijzigd.

Verschillende kleuren lapdip voor de custom made kleding.
implementatie bedrijfskleding pakket

Stap 6

Totaal sample

Voordat de officiële productie begint, leveren wij één totaal sample. Hier leveren wij je het uiteindelijke ontwerp van al de gekozen custom made producten en is het mogelijk de aller laatste veranderingen door te voeren.

sTAP 7

Officiële productie

Bij goedkeuring van de totale samples, zal de officiële productie worden gestart. De projectmanagers zullen deze productie nauwlettend in de gaten houden om te controleren of alles op tijd en naar verwachting loopt.

Magazijn Van den IJssel Bedrijfskleding

Stap 8

Levering producten

Alle gewenste kleding wordt geproduceerd door een van onze partners en in ons magazijn geleverd. Bij ons op locatie voeren wij nog een kwaliteitscontrole uit. Na deze controle zullen wij zo spoedig mogelijk leveren op de gewenste locatie.
Ook bieden wij de mogelijkheid je voorraad te beheren. Hierdoor hoef je niet meer kleding op te slaan dan nodig is en kunnen wij bij de volgende levering direct en snel leveren.

Online configurator

 

Onze online configurator is een handig hulpmiddel bij de bepaling van de kleurkeuze van de nieuwe bedrijfskleding. In deze configurator kun je online kleuren selecteren en een ontwerp maken. Enthousiast geworden over uw ontwerp? Vraag direct een offerte aan!

Meer weten over custom made bedrijfskleding?

Heeft u vragen? Plan een adviesgesprek of neem contact met ons op!

Ruben Borst

Commercieel Directeur

Een greep uit onze klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

Show Rental

“Omdat wij het belangrijk vonden dat alle werknemers zich prettig voelden in de kleding, mochten wij het eerst op zicht meenemen. Zeer flexibel en meedenkend.”
— Liz Gort, Chef marketing & sociale zaken

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager