Van den IJssel logo

Uitzendbranche

Werkkleding voor uitzendkrachten
0 +
jaar ervaring
0
merken in assortiment
0
tevreden klanten

Bedrijfskleding, veiligheids- schoenen en PBM voor

uitzendkrachten

Morgen een nieuwe enthousiaste werknemer aan de slag? Je wilt dan snel schakelen met een betrouwbare partner door een goede voorraadopslag en een proactieve werkwijze. Naast werkkleding voor uitzendkrachten, leveren we ook PBM’s en voordelige veiligheidsschoenen. Met referenties als Randstad, Tempo-team en KTP Interflex hebben wij de ervaring die je zoekt.

Wil je meer weten? Spreek geheel vrijblijvend met een accountmanager. In deze kennismaking kijkt de accountmanager naar jouw wensen en verwerkt alles in een implementatieplan. Ook een implementatieplan op maat? Maak een afspraak. 

 

Voordelen

Veilig werken - PBM specialist

Heb je te maken met bepaalde Europese normeringen? Vertel het ons en wij zoeken de geschikte artikelen die passen bij de gestelde eisen. Liever zelf snel bestellen?

Download hier onze PBM catalogus

Werken volgens plan

Om het overzicht te bewaren werken wij met een implementatieplan voor werkkleding voor uitzendkrachten. Zo zorgen wij stap voor stap voor een nieuw kledingpakket.

Voorraadopslag

Geen dozen met kleding op je kantoor. Wij slaan de voorraad bij ons op en behouden het overzicht. Is er iets bijna op? Dan geven wij een seintje!

Onze klanten

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager

Merwede Springs

‘De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, omdat ze goed bereikbaar zijn en oplossingsgericht meedenken’
— Christa van Barneveld, HR-Manager

Meer weten over veilig werken?

Download GRATIS de PBM-catalogus!

Voor deze artikelen geldt: vandaag vóór 14:00u besteld, morgen in huis.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Veelgestelde vragen

Er is mij gevraagd om te kijken naar werkkleding voor uitzendkrachten. Iedereen heeft alleen andere wensen en de artikelen moeten voldoen aan bepaalde normeringen. Waar moet ik beginnen?
Neem contact op, vertel je situatie en je wordt doorverbonden met de juiste accountmanager. Dit zal je vaste aanspreekpunt zijn. Zo blijft het overzichtelijk.
Waar levert Van den IJssel Bedrijfskleding?
Van den IJssel levert aan klanten door heel Nederland. Door de centrale ligging van ons pand in IJsselstein, leveren wij gemakkelijk en snel in heel Nederland.
Ik zie niet de artikelen die ik nodig heb, ben ik wel aan het juiste adres?
Jazeker, wij werken met veel leveranciers en fabrikanten, hierdoor is het niet mogelijk om het complete aanbod hier weer te geven. Oplossing? Vertel ons jouw wensen, dat werkt het beste! Wij gaan op zoek en komen met een voorstel!
Bedrukken of borduren? Wat zijn de kosten?
Dit is afhankelijk van hoeveelheden, jouw logo ontwerp en afmetingen. Neem contact op en wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Kennisbank

Vraag direct een prijsopgave aan!

Wat is jouw uitdaging op het gebied van bedrijfskleding? Laat het ons weten, we doen je graag een vrijblijvend voorstel.