Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Wij kleden de medewerkers van Rexel Nederland volledig aan met ons totaalpakket bestaande uit: werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM. Rexel Nederland bestelt gemakkelijk in hun ruime klantportaal, waarbij de medewerkers keuze hebben uit meer dan 80 verschillende producten. Als er via dit klantenportaal besteld wordt, borduren en bedrukken wij de kleding direct in de unieke uitstraling van Rexel Nederland.

Rob van Dam is teamleider voorraadbeheer bij Rexel Nederland en vertelt over de samenwerking met Van den IJssel.

“Het proces van bestellen bevalt prima, zeker nu met de nieuwe webshop. Het contact is ook goed en ik word indien nodig op de hoogte gehouden als er backorders op kleding vallen.”

“De kleding wordt over het algemeen goed bevonden en als er weleens vragen zijn, kan ik die altijd aan Van den IJssel stellen. Het product staat in lijn met de kwaliteit die geleverd en gevraagd wordt.”

“Ik hecht veel waarde aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien. “

Rexel Nederland BV. is een elektronische groothandel met 20 vestigingen in Nederland. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment met ruim 350.000 producten. De meest verkochte producten zijn: zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, kabels, ledverlichting, datacommunicatie en installatiemateriaal.

Rexel Nederland is onderdeel van Rexel Group. Wereldwijd is Rexel group in 26 landen actief en telt het 2000 vestigingen. Een zeer grote speler wereldwijd.

Van den IJssel is trots deze klant in hun behoefte te voorzien en hoopt op een langdurige samenwerking! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Over deze organisatie
Rexel Nederland BV. is een elektronische groothandel met 20 vestigingen in Nederland.

Meer klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

Show Rental

“Omdat wij het belangrijk vonden dat alle werknemers zich prettig voelden in de kleding, mochten wij het eerst op zicht meenemen. Zeer flexibel en meedenkend.”
— Liz Gort, Chef marketing & sociale zaken

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager

Merwede Springs

‘De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, omdat ze goed bereikbaar zijn en oplossingsgericht meedenken’
— Christa van Barneveld, HR-Manager