Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

Lomans Totaal Installateur

Lomans is een installatiebedrijf die zich focust op: elektrotechniek, werktuigkunde en smart buildings. Wij leveren een totaalpakket van: werkkleding, werkschoenen en pbm aan beide filialen. Daarnaast borduren en bedrukken wij hun kleding in onze eigen borduurderij en bedrukkerij.
Lomans heeft een persoonlijke bestelportaal, waarbij zij gemakkelijk de kleding kunnen bestellen.

Wij hebben verschillende werktekeningen aangeleverd aan Lomans. Voor alle producten die in de offerte staan wordt een werktekening gemaakt. Hierdoor zorgen wij dat de klant een goed beeld krijgt hoe alle kleding eruit komt te zien. Hieronder een voorbeeld van de softshell die de medewerkers van Lomans dragen.

Samenwerking

Karin Woudma is coördinator Inkoop & Logistiek en vertelt over de samenwerking met Van den IJssel:

“Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig en Van den IJssel denkt altijd goed met ons mee. Ook in lastige tijden van onzekere en lange levertijden gaan ze de uitdaging niet uit de weg. Ze verliezen ons nooit uit het oog als belangrijke klanten en laten dit ook merken.” 

“Daarnaast wordt er altijd snel gereageerd en staat Van den IJssel altijd voor ons klaar.”

Het familiebedrijf Lomans heeft op dit moment twee vestigingen in Amersfoort en Capelle aan de IJssel. Momenteel zijn er meer dan 350 medewerkers werkzaam bij Lomans en zo behoren zij tot één van de vijftig grootste installatiebedrijven van Nederland.

Van den IJssel voorziet Lomans van werkkleding met multinorm. Deze bedrijfskleding beschikt over meerdere Europese Normen (EN) en zorgt ervoor dat uw medewerkers beter beschermd zijn tegen alle risico’s die voorkomen op het werk. Lomans heeft multinorm werkkleding die de medewerkers beschermen tegen vlamvertragende en elektrostatische eigenschappen. Daarnaast heeft deze bedrijfskleding een hoge zichtbaarheid bij dag en nacht.  

Wij zijn enorm trots en blij dat wij Lomans hebben kunnen helpen! Op naar een mooie samenwerking. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Over deze organisatie
Lomans is een installatiebedrijf die zich focussen op elektrotechniek, werktuigkunde en smart buildings.

Meer klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Show Rental

“Omdat wij het belangrijk vonden dat alle werknemers zich prettig voelden in de kleding, mochten wij het eerst op zicht meenemen. Zeer flexibel en meedenkend.”
— Liz Gort, Chef marketing & sociale zaken

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager

Merwede Springs

‘De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, omdat ze goed bereikbaar zijn en oplossingsgericht meedenken’
— Christa van Barneveld, HR-Manager