Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn meer dan alleen een verplichting op de werkvloer. Wij begrijpen als geen ander dat het van belang is voor de veiligheid. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.
River werkschoenen

Onze veiligheidsschoenen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende industrieën en beroepen. Of het nu gaat om constructie, logistiek, zorg of horeca, wij hebben altijd de juiste schoen. Met eigenschappen zoals antislipzolen, beschermende neuzen en zolen, waterbestendigheid en ademende materialen, bieden onze schoenen optimale bescherming zonder in te leveren op comfort.

Normering veiligheidsschoenen

SB

SB-norm werkschoenen voor licht werk met beschermneus. De schoen is getest op 200 joules impact,  wat gelijk is aan 20kg op je tenen.

S1

De S1 veiligheidsschoenen beschermen tegen voorkant stoten, maar zijn niet penetratiebestendig. De werkschoenen zijn geschikt voor lichte industrieën en in de logistiek.

S2

De S2 veiligheidsschoenen bieden S1-niveau bescherming met extra waterbestendigheid, ideaal voor vochtige werkomgevingen.

S3

De S3 veiligheidsschoenen zijn een combinatie van de S1P en S2 werkschoenen eigenschappen. Ideaal voor diverse werkomstandigheden vanwege bescherming tegen stoten en penetratie door de antiperforatiezool.

S4

Deze werklaarzen, met stalen of composiet veiligheidsneus en gemaakt van PU, rubber of kunststof, zijn waterdicht.

S5

Deze werklaarzen zijn gelijk aan de S4-norm en bevatten een extra tussenzool en antislipprofiel voor verhoogde veiligheid.

(semi) orthopedische inlegzolen voor je werkschoenen

Ontdek bij ons op maat gemaakte semi-orthopedische inlegzolen, persoonlijk afgestemd door onze specialisten. Voor ultiem comfort bieden we ook op maat gemaakte orthopedische werkschoenen, in samenwerking met Livit. Speciaal ontworpen voor degenen die geen standaard werkschoenen kunnen dragen en om verschillende voetklachten te verlichten.

River werkschoenen

Met trots presenteren we ons eigen schoenenmerk, River. 

De veiligheidsschoenen kunnen ook custom made gemaakt worden naar uw wensen en huisstijl, omdat we het gehele productieproces in eigen handen hebben.

River veiligheidsschoenen voldoen aan de S3 normering en zijn beschikbaar in zowel een hoge als lage variant.

 

River werkschoenen

Onze veiligheidsschoenen merken

Werkschoenen Grisport bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Werkschoenen Puma bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Eigen veiligheidsschoenen River bij Van den iJssel Bedrijfskleding.
Veiligheidsschoenen Elten bij Van den IJssel bedrijfskleding.

Bekijk de online etalage

Hier vindt je een greep uit ons assortiment van duurzame bedrijfskleding, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM. Hier vindt je de best verkochte producten en zie je hoe jouw logo op je bedrijfskleding staat. Vraag eenvoudig een offerte aan via de online etalage. Wij geven je vervolgens een prijs op maat. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Een greep uit onze klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

Show Rental

“Omdat wij het belangrijk vonden dat alle werknemers zich prettig voelden in de kleding, mochten wij het eerst op zicht meenemen. Zeer flexibel en meedenkend.”
— Liz Gort, Chef marketing & sociale zaken

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager