Werkkleding

Bij de aanschaf van werkkleding zijn er veel aspecten om rekening mee te houden. Zo zijn voor iedere branche andere normeringen gesteld aan de werkkleding. In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan over jouw werkkleding. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren welke werkkleding het beste past bij de werkzaamheden van je team.

Werkkleding

Waarom werkkleding?

Werkkleding is meer dan slechts stof en stiksels; het is een krachtige uiting van professionaliteit en veiligheid op de werkvloer. Werkkleding beschermt niet alleen tegen mogelijke gevaren, maar draagt ook bij aan een gevoel van identiteit en samenhorigheid binnen een team. 

Kiezen voor Van den IJssel gaat echter verder dan alleen het selecteren van werkkleding; het betekent toegang krijgen tot een uitgebreid assortiment van hoogwaardige werkkleding en diensten, ondersteund door een toegewijd team dat zich inzet voor jou en je team.

Previous slide
Next slide

RIVER-Workwear

In een wereld waar duurzaamheid niet alleen een trend maar een noodzaak is geworden, vindt een revolutionaire verandering plaats in de productie van werkkleding. Het productieproces met iets alledaags, namelijk koffiebonen. 

Na het brouwen van miljoenen kopjes koffie blijft er een aanzienlijke hoeveelheid koffiedrab over, een bijproduct dat vaak als afval wordt beschouwd. Echter vormt deze koffiedrab het begin van een fascinerend proces. Het wordt verzameld en verwerkt tot koffiekoolstof, een fijne, zwarte substantie die de basis vormt van onze unieke werkkleding materiaal.

Onze merken

Wij bieden een ruim assortiment aan werkkleding van verschillende merken, zoals:
Persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) merk Sacobel bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Portwest bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Werkschoenen Grisport bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Werkschoenen Puma bij Van den IJssel bedrijfskleding.

Recycle box proces werkkleding

Laat gedragen werkkleding recyclen! Wij zetten in op duurzame herwinning van grondstoffen, onder andere via het aanbieden van een eenvoudige retourlogistiek. Zodra de werkkleding terug is bij ons wordt het ontmanteld en invulling gegeven aan de verdere recycling van de gesorteerde en ontmantelde materialen.

Samen met onze partners streven wij naar circulaire systemen en waarborgen we onze grondstoffen. Ontdek duurzame
werkkleding-oplossingen!

Recycle box proces werkkleding

Ervaringen van onze klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

Bekijk de online etalage

Hier vindt je een greep uit ons assortiment van duurzame bedrijfskleding, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM. Hier vindt je de best verkochte producten en zie je hoe jouw logo op je bedrijfskleding staat. Vraag eenvoudig een offerte aan via de online etalage. Wij geven je vervolgens een prijs op maat. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Meer weten over werkkleding?

Jeroen Terlingen

Teamleider Sales & Key Accountmanager