Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn cruciaal op de werkvloer. Ze bieden essentiële bescherming tegen gevaren zoals chemische stoffen, fysieke impact en lawaai.
Man met bedrijfskleding aan het werk.

Van helmen tot veiligheidsbrillen of valbeveiliging, PBM helpen je werknemers veilig hen werk te kunnen doen en letsel te voorkomen. Onze PBM zijn op maat en in onze showroom beschikbaar of we sturen het naar je op. Ons ruime assortiment voldoet altijd aan de gestelde normen. Daarnaast bieden we deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste PBM voor elke specifieke werkomgeving. Met onze producten investeer je in de veiligheid en het welzijn van je personeel.

PBM op maat!

Veiligheidsbrillen op sterkte en otoplastieken leveren wij op maat. Dat doen wij in samenwerking met gespecialiseerde partners. Zo werken wij samen met Edge Safety Equipment en Pluggerz.

Het aanmeten van de persoonlijke beschermingsmiddelen kan op locatie of bij ons in de showroom. 

Uit voorraad leverbaar

Door te investeren in persoonlijke beschermingsmiddelen, investeer je in een veilige werkomgeving en wordt het risico op ongevallen en ziekten onder je personeel vermindert.

Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) op voorraad zijn. Hierdoor kunnen we snel leveren en ben je nooit zonder de nodige bescherming. 

Download de
PBM-catalogus!

Onze PBM- catalogus staat vol met informatie en producten met de daarbij bijbehorende specificaties. Voor deze artikelen geldt: vandaag vóór 14:00u besteld, morgen in huis.

Keuren

en testen

Het regelmatig laten keuren van PBM is essentieel voor veiligheid op de werkvloer. Laat je PBM’s daarom regelmatig keuren; dit is vaak een jaarlijkse verplichting, afhankelijk van het specifieke product. Door dit proces te volgen, verzeker je jouw team ervan dat de PBM blijven voldoen aan de vereiste normen. Hierdoor wordt de veiligheid en bescherming van je team gewaarborgd.

Onze keurmeesters bezitten de expertise en certificeringen voor vakkundige keuringen.

Onze merken

Persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) merk Sacobel bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) merk Edge bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) merk Pluggerz bij Van den IJssel bedrijfskleding.
Portwest bij Van den IJssel bedrijfskleding.

Bekijk de online etalage

Hier vindt je een greep uit ons assortiment van duurzame bedrijfskleding, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM. Hier vindt je de best verkochte producten en zie je hoe jouw logo op je bedrijfskleding staat. Vraag eenvoudig een offerte aan via de online etalage. Wij geven je vervolgens een prijs op maat. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Een greep uit onze klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

Show Rental

“Omdat wij het belangrijk vonden dat alle werknemers zich prettig voelden in de kleding, mochten wij het eerst op zicht meenemen. Zeer flexibel en meedenkend.”
— Liz Gort, Chef marketing & sociale zaken

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager