Show Rental

“Omdat wij het belangrijk vonden dat alle werknemers zich prettig voelden in de kleding, mochten wij het eerst op zicht meenemen. Zeer flexibel en meedenkend.”
— Liz Gort, Chef marketing & sociale zaken

Samenwerking

Voor het 20-jarige bestaan wilde Show Rental een nieuwe huisstijl en daarbij een frisse look. Bedrijfskleding speelt daarbij een essentiële rol. Zij namen contact op met één van onze accountmanagers en daarna is er een bezoek geweest aan onze showroom.

“Het contact is goed bevallen.” Zo vertelt Liz Gort, chef marketing en sociale zaken bij Show Rental; “Samen met de accountmanager hebben we de mogelijkheden bekeken en zijn we uitgekomen op onder andere deze toffe truien. Het was een prettig traject. De accountmanager is erg betrokken en denkt graag met ons mee.” Na het bezoek aan de showroom bleek dat er niet meteen een keuze kon worden gemaakt. De mening van de medewerker was voor Show Rental erg belangrijk. “Van den IJssel is in dit traject heel flexibel geweest. Wij mochten de kleding meenemen zodat we dit konden bespreken op de zaak.” Toen de kleding was goedgekeurd is alles in werking gezet en nu lopen de medewerkers in hun nieuwe frisse look. 

Show Rental

Met elkaar iets moois creëren en vanuit niets een show neerzetten. Dit is wat Show Rental doet. Door licht-, video- en geluidstechniek toe te passen op events, zorgen zij voor een indrukwekkende show. Terwijl de klant in de spotlights staat, zorgt Show Rental ervoor dat alles geregeld is. Met de keuze voor Show Rental bent u verzekerd van een zorgvuldige, vakbekwame en representatieve techniek partner die een perfecte oplossing voor uw bedrijf organiseert met een show-waardige uitstraling.

Het Van den IJssel team staat klaar om u te helpen! Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!
Over deze organisatie
Het bedrijf Show Rental is gespecialiseerd in het verhuren van professionele audiovisuele, licht-, geluids- en podiumapparatuur voor diverse evenementen.

Meer klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager

Merwede Springs

‘De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, omdat ze goed bereikbaar zijn en oplossingsgericht meedenken’
— Christa van Barneveld, HR-Manager