Van den IJssel logo

TDI techniek

“Vanaf het eerste moment dat ik Bert sprak, was het gelijk heel goed. Ik houd van een persoonlijk aanpak omdat wij dat hier in het bedrijf ook gewend zijn.”
— Lotte Boswerger, Administratie- en Personeelszaken bij TDI techniek

TDI Techniek is gevestigd in Reutum.  Het bedrijf heeft 16 medewerkers in dienst incl. Tom. Er zijn bij TDI Techniek 12 monteurs, waarvoor wij het kledingpakket verzorgen. Dit bedrijf richt zich op nieuwbouw, verbouw, totaalbouw, installatie en verduurzaming (zonnepanelen, de hydrobag en zonneboilers). TDI Techniek staat voor Tom Droste Installatie Techniek. Tom is eigenaar van het bedrijf.

TDI Techniek zocht een partner die hun volledige kledingpakket kon leveren dat bestaat uit: werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM.

Lotte (23) is de contactpersoon van TDI Techniek. Ze is na haar stage van vier maanden als managementassistent blijven werken bij TDI. Inmiddels werkt ze er alweer een jaar en is ze verantwoordelijk voor de administratie en personeelszaken. 

Lotte vertelt over de samenwerking en contact met accountmanager Bert.

Zo vertelt Lotte dat ze het contact met Bert heel fijn vindt. “Vanaf het eerst moment dat ik Bert sprak was het gelijk heel goed. Net alsof je hem al veel langer kent! Ik houd van een persoonlijke aanpak, omdat dat hier in het bedrijf ook zo is.” 

Lotte en Bert hebben een aantal keer om tafel gezeten over het kledingpakket van TDI Techniek. Er moesten keuzes worden gemaakt over de artikelen, kleuren en de stoffen. “Bert wist veel over de kleding en PBM, wat fijn is voor onze monteurs.” Vervolgens heeft Bert een offerte gemaakt.

“Bert heeft pasmodellen meegenomen voor de broeken, de vesten en de truien, zodat onze monteurs dit konden passen. Daarna heb ik alle maten opgeschreven en weer doorgestuurd naar Bert,” vertelt Lotte verder. In deze periode hadden Lotte en Bert wekelijks telefonisch contact, maar normaal gesproken hebben ze twee keer in de maand contact. “Vaak hoeft het ook niet, stel ik wil iets weten dan bel ik naar Bert. Verder kan ik zelf via ons eigen bestelportaal bestellen en hoef ik Bert niet zo vaak te spreken, maar soms belt hij wel eens gezellig uit zichzelf.”

Sinds de nieuwe kledinglijn van TDI hebben zij een eigen bestelportaal. “Ik bestel eigenlijk alles via de webshop en dat bevalt me eigenlijk wel erg goed! Het is gewoon heel erg makkelijk. Iedereen staat in het systeem en als de monteurs iets nodig hebben geven zij dit door aan mij en bestel ik het voor ze. De monteurs zijn tevreden met hun werkkleding en PBM.”

Wat ons betreft de ideale klant. Op naar een langdurige samenwerking! En meer gezellige belletjes. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 

 

Meer klanten

Johma

“Wat meteen opvalt, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de aandacht voor duurzaamheid bij de eerste kennismaking…”
— Edwin Fiselier, Beheer en inkoop van het technisch magazijn en facilitaire zaken.

Rexel Nederland

“Ik hecht veel aan de goede samenwerking met Van den IJssel met open communicatie. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de accountmanager zo nu en dan zijn gezicht laat zien.”
— Rob van Dam, Teamleider Afdeling Voorraadbeheer

Lomans Totaalinstallateur

“Ze verliezen Lomans nooit uit het oog als belangrijke klant en laten dit ook merken.”
— Karin Woudman, Coördinator Inkoop & Logistiek

Show Rental

“Omdat wij het belangrijk vonden dat alle werknemers zich prettig voelden in de kleding, mochten wij het eerst op zicht meenemen. Zeer flexibel en meedenkend.”
— Liz Gort, Chef marketing & sociale zaken

KTP Interflex

“Uitstekend bedrijf! Altijd snelle en goede service. De bedrukte kleding is van goede kwaliteit.”
— Liset Scholten, Office manager

Merwede Springs

‘De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, omdat ze goed bereikbaar zijn en oplossingsgericht meedenken’
— Christa van Barneveld, HR-Manager