Samen werken aan duurzaamheid

duurzaamheidsdashboard-vdij-sept19.jpg

Zo ziet ons dashboard eruit!

Hier ziet u een weergave van ons eigen duurzaamheidsdashboard. Dit is een statische weergave, en slechts een momentopname, maar het geeft wel goed weer welke positieve impact wij teweeg hebben gebracht.

Bekijk het volledige dashboard

Duurzaamheidsdoelen
SDG’s

Ieder bedrijf kan meewerken aan het behalen van de internationale duurzaamheidsdoelen, de zogenaamde Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDG’s zijn ambitieuze doelen die aandacht hebben voor mensenrechten, economische groei, vrede en veiligheid, en klimaat. Het idee is om wereldwijd te werken aan deze doelen voor de groei naar een betere wereld in 2030.

De komende jaren gaat de overheid hier ook steeds meer waarde aan hechten en verplichtingen aan stellen in de vorm van het opleggen van sancties. Door te investeren in het recyclen van bedrijfskleding of de aanschaf van circulaire bedrijfskleding werkt u intensief mee aan het behalen van uw organisatiedoelen en de SDG’s.

recycling-1.jpg

EED Energie Audit

Elk bedrijf met 250 of meer medewerkers hebben of een jaaromzet van meer dan € 50 miljoen realiseren zijn verplicht om eens in de vierjaar een EDD Energie Audit te laten uitvoeren. Een EED energie-audit is een onderzoek naar het energieverbruik van uw bedrijf. Dat betekent inzicht geven in bestaande energiestromen, een beschrijving van de energieverbruikende factoren binnen uw organisatie en investeren in kosteneffectieve energiebesparingsmaatregelen.

Het verduurzamen van uw bedrijfskleding en veiligheidsschoenen is een zeer effectieve stap in de richting van een betere wereld. Wij maken elke besparing inzichtelijk in een overzichtelijk dashboard, dat u ook kunt gebruiken ter verantwoording van uw acties bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

  • 030-686 50 03
  • info@vandenijssel.com

Contact opnemen?

Privacy statement | Ontwerp, tekst en realisatie door NOBEARS.