Van den IJssel logo

Advies & Voorlichting

Er zijn ontzettend veel keuzes en mogelijkheden in de wereld van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze door het geven van advies en voorlichting.

Advies en voorlichting

Onze accountmanagers staan voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van producten, personaliseren, afname en levering. Los daarvan is het altijd mogelijk om onze showroom binnen te lopen met al je vragen. Of neem contact met ons op via de contactgegevens op de contactpagina. We zorgen dan dat je bij de juiste contactpersoon uit komt met al jouw vragen.

De meerwaarde van Van den IJssel

Wij doen meer dan adviseren op het gebied van onze producten en diensten. We hebben een veiligheidsspecialist in dienst die een overzichtelijk PBM-matrix voor jouw bedrijf kan aanleveren. Daarnaast organiseren we regelmatig toolbox meetings voor organisaties en bedrijven die werken met diverse PBM, zodat je personeel op de hoogte is en blijft van de risico’s in het werkveld. 

PBM Matrix in beeld

PBM-matrix verzorgen

Voor de PBM die nodig zijn binnen jouw bedrijf verzorgen wij graag een PBM-matrix. Hierin wordt schematisch weergegeven welke PBM je personeel  moet dragen bij bepaalde werkzaamheden. Een van de voordelen hiervan is dat het niet alleen jou, maar ook je personeel inzicht geeft in veilig werken.

Toolboxmeeting

Wanneer er meer risico’s zijn in het werkveld, is het gebruikelijk om regelmatig een PBM toolboxmeeting te organiseren. Wij organiseren dit graag voor je. Deze toolboxmeeting wordt geheel ingericht op jouw werkgebied en de bijpassende risico’s. Zo maken wij je medewerkers weer bewust van de risico’s binnen het werkveld en geven wij advies op maat over het gebruik en onderhoud van PBM.

Neem contact op met een van
onze experts

Heb je vragen? Maak kennis met Van den IJssel of neem contact met ons op!