Maatname

Bedrijfskleding moet goed zitten. De juiste maat is hierbij erg belangrijk. Werkt je personeel  in kleding met de juiste pasvorm, dan draagt dit bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Wij bieden diverse opties in maatname, zodat je personeel er altijd goed uit ziet.

Online paskamer

Wij bieden de mogelijkheid om de maatname van uw medewekers online te doen. Door het grote aanbod in de textielbranche met diverse merken en maten, is het soms lastig in te schatten welke maten uw werknemers hebben. Een werkbroek in maat 54 van merk A, kan betekenen dat het overeenkomt met maat 52 van merk B. Door de online paskamer is het mogelijk voor uw medewerkers om zelf thuis de juiste maten op te meten en in te voeren. Het innovatieve systeem berekend daarna de juiste maat van het kledingstuk in het gewenste merk.

Deze online maatname-tool is gemakkelijk in gebruik en maakt het mogelijk om alle wensen door te voeren van de medewerker. De bijgeleverde handleiding neemt de werknemer stap voor stap mee in het programma.

Onze online paskamer waarbij wordt aangegeven hoe de kleding moet zitten.

Voorkeuren

Wordt de kleding liever iets losser of juist strakker gedragen? De voorkeuren doorgeven werkt heel makkelijk en het programma past hierop het advies aan. Op basis van de ingevoerde gegevens, wordt de berekening gemaakt en krijgen uw medewerkers het perfecte maatadvies. Zijn er vragen? Neem contact op via ons contactformulier.

Meer informatie over maatname bij Van den IJssel Bedrijfskleding

Passen op locatie

Wij komen graag bij u op locatie! Zo kunt u met al uw medewerkers de bedrijfskleding en veiligheidsschoenen in één keer passen. In overleg met u nemen wij een groot deel van de collectie mee in alle maten. Onze specialisten adviseren uw medewerkers over de beste lengte- en breedte maat. Zij noteren vervolgens de maten per werknemer en zorgen dat het wordt verwerkt in uw eigen klantportaal

Naast het passen op locatie, verzorgen wij keuringen en toolbox-meetings op locatie. Onze accountmanagers komen ook graag langs op locatie voor een passend advies. 

PBM aanmeten op locatie? Ook dat maken wij mogelijk. Wij hebben specialisten in dienst die adviseren, aanmeten en keuren. Zij zijn in staat om veiligheidsbrillen op sterkte en otoplastieken op maat aan te meten.

Mogelijkheden op locatie

Of kom langs in onze showroom!

In onze showroom hebben wij alles bij de hand en kan je direct een ruime selectie aan bedrijfskleding en veiligheidsschoenen passen. Ook kan je bij ons persoonlijke beschermingsmiddelen laten aanmeten. Je bent altijd welkom tijdens de openingstijden. Ook zonder afspraak. 

Meer weten over maatname?

Portret Claudia van Batenburg

Claudia van Batenburg

Productiemedewerker

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.