Van den IJssel logo

Onze showroom

Wilt u de bedrijfskleding voelen, de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zelf testen of de werkschoenen passen en daarbij ook worden voorzien van passend advies? In onze showroom kunt u het complete plaatje in het echt zien en al de bedrijfskleding passen.
Showroom voor kleding passen bij Van den IJssel.

Bezoek onze showroom!

Onze ruime showroom biedt de unieke combinatie van showroom en winkel in één. Kom gerust langs voor een kopje koffie om de uitstraling en de bedrijfskleding van je personeel te bespreken. Onze showroommedewerkers staan graag voor je klaar. Het is mogelijk om zo binnen te lopen, bij ons ben je altijd welkom! 

Binnenlopen of het maken van een vrijblijvende afspraak is mogelijk tijdens onze openingstijden;

Maandag t/m donderdag  08:00u – 17:30u
Vrijdag                                 08:00u – 17:00u

Verzekerd zijn van een expert op het gebied van jouw wensen? Maak dan een afspraak zodat je de juiste persoon voor je hebt.

Uitgebreid assortiment

In onze showroom met een oppervlakte van 480m2, hangt een uitgebreid assortiment merken met diverse kledinglijnen. Om het overzicht te bewaren is ervoor gekozen de bedrijfskleding per merk uit te hangen. Zo is meteen duidelijk wat er per merk wordt aangeboden. Of je nu op zoek bent naar een stretch werkbroek van Dassy, een werkpolo van Santino, een stoere soft shell van Tricorp, of nette overhemden van J. Harvest & Frost of van Nimbus, alles hangt voor je uit en is vrijblijvend te bezichtigen en te passen.

Goede bereikbaarheid

Centraal in Nederland, naast de snelweg (A2) en goed bereikbaar. Onder de rook van Utrecht, direct naast Nieuwegein. Elke werkdag ben je van harte welkom! Onze vaste showroommedewerkers helpen je graag bij het uitzoeken en passen van de juiste kleding!

Alles onder één dak

Bij Van den IJssel Bedrijfskleding bieden we de totaaloplossing. Alle bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM onder één dak. In de showroom verwelkomen we je graag om met jou de mogelijkheden te bespreken. Na het uitzoeken van de juiste kleding is het mogelijk om het geheel aan te passen naar jouw wensen. Laat de door jou uitgekozen kleding borduren of bedrukken. Of laat de werkkleding geheel op maat maken door ons interne naaiatelier. Alles is mogelijk. 

Showroom-medewerkers helpen bij passen bedrijfskleding.

Passen en aanmeten

Direct de bedrijfskleding, werkschoenen en PBM van de diverse merken passen en met elkaar vergelijken? De ruime paskamers bieden de mogelijkheid om alles op je gemak uit te zoeken en te passen. Heb je een keuze gemaakt, dan is het ook mogelijk dat je personeel bij ons in de winkel de kleding past. Naast het passen van bedrijfskleding, is het ook mogelijk om voeten op te laten meten en een keuze te maken in het ruime assortiment aan werkschoenen. Voor iemand die extra ondersteuning nodig heeft in de schoenen, adviseren we graag in semi-orthopedische steunzolen. Op zoek naar de juiste PBM voor je personeel? Laat je adviseren en bespreek meteen de mogelijkheden. 

Passen op locatie

Zijn je werknemers niet in de gelegenheid om de door jou uitgekozen werkkleding door te passen bij ons in de showroom? Geen zorgen. We komen dan gewoon bij jouw bedrijf langs. 

We verwelkomen je graag in
onze showroom

Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op!

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.