Van den IJssel logo

Prijzen WK-pool Van den IJssel

Bekers Van den IJssel

Voor het WK in Qatar hebben wij een pool georganiseerd voor al onze relaties. De reden voor deze WK-pool is het warm houden van onze relaties en omdat wij ook gewoon van een spelletje houden J. De WK-pool had bijna 30 fanatieke deelnemers en voor de eerste editie, is deze zeer geslaagd.

Het was tot het einde spannend, maar de uiteindelijke top 3 is geworden:

1. Simon Snel – The Old Bakery
2. Tom Terlingen – Roba Metals
3. Jos Aalbers – UMC Utrecht

 

Natuurlijk waren er ook prijzen te winnen. Zo heeft Simon Snel een heerlijke nacht weg gewonnen met Suite Dream arrangement. Tom Terlingen staat daarentegen een lekker etentje te wachten bij ’T Zusje en Jos Aalbers kan zich volgend jaar opmaken voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal. Gefeliciteerd allen!

 

Wij hebben alle deelnemers op de hoogte gehouden via onze WK-updates. In deze updates is er kort teruggeblikt op de gespeelde wedstrijden en uitslagen. Daarnaast werd ook de ranglijst direct meegestuurd. Het is tot de laatste speeldag spannend geweest en de bonusvragen hebben de uiteindelijke stand bepaald.  

Toen de groepsfase begon, hebben wij 2x in de week een WK-update gestuurd, om zo onze voorspellers op de hoogte te houden. Toen de finales gespeeld werden, hebben wij na elke ronde een WK-update gestuurd.

Nederland is de groepsfase doorgekomen en toch wel overtuigend gewonnen van USA. Helaas kwam er een eind aan het avontuur toen Nederland in de kwartfinale tegen Argentinië moest spelen. Na een fantastische invalbeurt van Weghorst gingen we door naar de verlenging. Helaas, net als in 2014, won Argentinië met strafschoppen. Veel van onze voorspellers hadden Nederland als wereldkampioen, dus dit maakte de pool extra spannend!

Hierbij willen wij nogmaals alle deelnemers bedanken voor het invullen van de WK-pool. Wij kunnen niet wachten totdat we deze weer kunnen organiseren voor het EK 2024 in Duitsland. Doet u dan ook mee?

Meer media