Diensten

Verschillende logo's voor de personalisatie op werkkleding.

Personaliseren

Bij Van den IJssel Bedrijfskleding is het mogelijk om uw eigen logo of huisstijl element op de kleding te drukken of borduren. Daarnaast hebben wij een eigen naaiatelier voor persoonlijke vermakingen, zodat iedereen de bedrijfskleding perfect past.

Maatname

Om de uitstraling van het bedrijf te verbeteren moet de bedrijfskleding bij elke medewerker op maat zitten. Wij verzorgen deze maatname voor al onze productcategorieën. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van onze online paskamer. 

Meer informatie over maatname bij Van den IJssel Bedrijfskleding

Uw eigen bestelportaal

Maak kennis met ons Kleding Management Systeem (KMS) waarbij u gemakkelijk uw kleding online kunt bestellen. Benieuwd naar de vele voordelen?

Keuren, testen & certificeren

Om de veiligheid van uw medewerkers te blijven garanderen, is het noodzakelijk om bepaalde producten te blijven keuren, testen en certificeren. Dit nemen wij graag voor u uit handen!

Meer informatie over onze showroom in IJsselstein.

Bezoek onze showroom

Meer weten? Bezoek onze showroom in IJsselstein, waar we u advies kunnen geven en u onze collectie kunt bekijken.

Advies en voorlichting

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van: bedrijfskleding, PBM en veiligheidsschoenen. Zo geven wij persoonlijk advies op maat om u verder te helpen. Verder organiseren wij toolbox-meetings en kunnen wij een PBM-matrix aanleveren.

Neem contact op met een van onze accountmanagers

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op!

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met cookies. Lees meer in ons privacybeleid.