Van den IJssel logo

Diensten

Personaliseren

Bij Van den IJssel Bedrijfskleding is het mogelijk om jouw eigen logo of huisstijl element op de kleding te drukken of borduren. Daarnaast hebben wij een eigen naaiatelier voor persoonlijke vermakingen, zodat iedereen de bedrijfskleding perfect past.

Maatname

Om de uitstraling van het bedrijf te verbeteren moet de bedrijfskleding bij elke medewerker op maat zitten. Wij verzorgen deze maatname voor al onze productcategorieën. Bovendien heb je bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van onze online paskamer. 

Uw eigen bestelportaal

Maak kennis met ons Kleding Management Systeem (KMS) waarbij je gemakkelijk kleding online kunt bestellen. Benieuwd naar de vele voordelen?

Online paskamer

Deze innovatieve tool maakt het passen van kleding gemakkelijk. Vergeet pasdagen en de hoeveelheid tijd dit in beslag neemt van je personeel. Medewerkers vullen zelf hun maten in. Aan de hand van de tool wordt exact uitgelegd wat er moet worden opgemeten en ingevuld. 

  • Koppeling met het online klantportaal.
  • Verkrijgbaar in Nederlands en Engels. 
mobiel op oranje achtergrond met afbeelding van de online paskamer
Magazijn Van den IJssel Bedrijfskleding

Voorraadbeheer

Snelle levertijden door een geavanceerd voorraadbeheer. Gepersonaliseerde bedrijfskleding ligt bij ons op voorraad zodat jouw personeel nooit zonder bedrijfskleding hoeft te werken. 

Nieuwe medewerker? Geen zorgen, wij leveren snel het complete kledingpakket. 

Dreigt de voorraad op te raken? Wij geven tijdig een seintje, zodat je niet mis grijpt. 

Keuren, testen & certificeren

Om de veiligheid van jouw medewerkers te blijven garanderen, is het noodzakelijk om bepaalde producten te blijven keuren, testen en certificeren. Dit nemen wij graag voor jou uit handen!

Keuren valbeveiliging

Bezoek onze showroom

Meer weten? Bezoek onze showroom in IJsselstein, waar we jou advies kunnen geven en je onze collectie kunt bekijken.

Advies en voorlichting

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van: bedrijfskleding, PBM en veiligheidsschoenen. Zo geven wij persoonlijk advies op maat om je verder te helpen. Verder organiseren wij toolbox-meetings en kunnen wij een PBM-matrix aanleveren.

Neem contact op met een van onze accountmanagers

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op!